Password Manager XP Professional – управлява пароли

Професионалната програма Password Manager XP Professional съхранява сигурно пароли за различни акаунти и приложения. Наред с многото опции за различни категории потребители, програмата може да се стартира при зареждане на системата, да се интегрира в уеб браузъра и да уведомява за изтичащи пароли. Съвместима е с всички използвани версии на Windows.

Password Manager XP Professional предлага богат набор от опции за съхранение и управление на пароли

Password Manager XP Professional предлага богат набор от опции за съхранение и управление на пароли

Създаването на нова база данни с пароли е сравнително лесно – попълват се името на базата, паролата за достъп и мястото на съхранение, разрешените потребители, методът да кодиране ( Blowfish, Rijndawl, Twofish), настройките за бекъп и други параметри като паралелни записи и логове.

Също толкова лесно е и въвеждането на нов запис в базата данни. Изисква се да напишете име на записа, потребител, име на акаунта, URL адрес и парола. Разширените настройки включват дата на създаване, промяна и изтичане. Предвидена е и възможност за прикачане на файлове.

Данните могат да синхронизират с отдалечена база данни. Налични са също опции за бекъп на базите данни в PMB файлове, премахване на повредени прикачени файлове, импорт и експорт на информация от CSV и TXT файлове, редактиране и клониране на записи, промяна на разрешения, копиране на данни в буфера, търсене на конкретни записи и др.

Даунлоуд: Password Manager XP Professional

Коментар