Потребители изпитват проблеми с iPhone 6s

За множество проблеми с новия iPhone 6s съобщават първите потребители на смартфона

За множество проблеми с новия iPhone 6s съобщават първите потребители на смартфона

Първите потребители на епълските флагмани iPhone 6s и iPhone 6s Plus се оплакват от чести проблеми с устройствата. Издания, посветени на продуктите на Apple, систематизират оплакванията при работа с новите смартфони, събрани от потребителите за по-малко от една седмица след пазарния старт на iPhone 6s.

Един от най-неприятните проблеми с новото устройство е прегряването на бутона Home. Според публикации в Business Insider и 9to5mac, потребителите определят бутона като много горещ.

Както е известно, в Home е вграден дактилоскопски скенер. Предполага се, че прегряването на бутона се дължи на софтуерна грешка, заради която устройството сканира постоянно. Потребители съобщават, че проблемът изчезва след обикновено презареждане на смартфона.

Притежатели на iPhone 6s със 128GB памет, т.е. най-скъпата конфигурация, се оплакват от склонността на смартфона да се самоизключва при напълно заредена батерия. Други потребители пък съобщават за изкривяване на звука.

В някои случаи, при входящи позвънявания и други събития, изискващи звуково известяване, iPhone избира рингтонове и сила на звука, които не са указани в настройките.

Докладват се проблеми и със сензорния екран 3D Touch, който разпознава силата на натиск и според нея извършва различни действия. Според журналисти от 9to5Mac, новата технология обърква работата на браузъра Safari. Връщането на 3D Touch към нормално функциониране става чрез презареждане на телефона.

Всички описани проблеми свидетелстват за грешки в софтуера на iPhone 6s, а не за дефекти в хардуерните компоненти. Това дава надежди, че Apple ще отстрани лесно проблемите с бъдещите обновления на операционната система iOS.

Коментари по темата: „Потребители изпитват проблеми с iPhone 6s”

добавете коментар...

  1. Saevar

    немога да разбера в Бг винаги ли е било пълно с тъпи хора или ….. ?
    ми който иска Apple да си купува, който е фен на Android ми да си го купува, немога да разбера къде е проблема, аз лично не бих си купил Ябълката, Прозорците и нещо с Интел по простата причина че ги бойкотирам.
    немога да разбера за какво се нападате един друг…. тва не ми е ясно, обосновете се и толкова.

  2. Fostata

    Мда
    02/10/2015 09:30
    хахахаха – честито на всички Епъл зом… имам предвид фенове които ще дадат за 6s колкото кола на старо в България.

    каква е цената на Жалък си s6?

  3. аман

    Ахххх сън не ме лови, откакто го чух това… Не ми дреме аз Айфоня, ама се притеснявам за оназ вдъхновена писателка, която преди ден-два създаде възлюбената ода 3Д тъча на ябълките. Дано момичето да има стабилна психика, защото в моменти на такова разочарование човек може и да не издържи…

  4. охльов

    А онзи с колата на старо – имаш ли градина на село? Надявам се да имаш защото иначе си загубен…

  5. охльов

    ужас…не мога да спя…всички с епъл са тапаци, а всички с андроид и самсунг са умни, защото андроид няма проблеми – никакви, и самсунг са по-евтини. Като нямам пари за епъл купувам си самсунг с лолипоп за 200 лева и пак сам смарт и куул и ми върши същата работа и ми харесва и блях блях….мишки, гроздето на високо е най-кисело

  6. Мда

    хахахаха – честито на всички Епъл зом… имам предвид фенове които ще дадат за 6s колкото кола на старо в България.

  7. Иван

    Пак тъпаците изпълзяха от дупките. Джиткайте си с андроидчетата и стига сте цапали наоколо. Лолипоп му трябваше цяла година да го стабилизират поне сносно, лузъри!

  8. 111

    Първите потребителите на всеки iPhone са безплатни тестери 🙂

  9. :)

    Всяко ново устройстео на ябълката върви първоначално с проблеми.

  10. Ицо

    Здрасти да са ви честити iPhone 6s

Коментар