Password Vault Manager – съхранява и управлява пароли

password-featuredPassword Vault Manager е софтуер  за сигурно съхранение на пароли и друга важна информация. Програмата има минималистичен интeрфейс с няколко бутона и панела, които показват различни нива на информация, както и добре структурирано помощно съдържание.

Потребителят на Password Vault Manager може да въвежда неограничен брой записи, в зависимост от техния тип. Така например, можете да въведете информация за пароли, софтуерни продукти, кредитни карти, сайтове, банкови акаунти, имейли, контакти, важни документи, акаунти за облачни хранилища и др. Освен това програмата позволява импортиране на информация от файлове във формат PVM, CSV, XML, PSAFE3 и HTML, както и от Outlook и VCards.

За по-голяма сигурност, програмата включва функция, която изчиства всички пароли от буфера (Clipboard) след 10 секунди. Нещо повече, можете да създадете главна парола и да позволите Yubikey или Google автентикация.

Password Vault Manager включва и генератор на произволни пароли с желаната дължина, които се разбиват по-трудно. Потребителят може да избере и типа на използваните символи, както и да въведе шаблон, по който да се конструира паролата.

Налични са също възможности за преименуване, редактиране и други операции със записите. Не на последно място, предвидени са средства за анализиране силата на паролите, задаване на уведомления, дати на изтичане и експорт на данните във файлове с формати CSV, HTML или XML.

Даунлоуд: Password Vault Manager

Коментар