IMSI/Design доставя IDX Renditioner за Google SketchUp

IMSI/Design, световният лидер в доставката на CAD, публикува PC версия на IDX Renditioner на Google SketchUp 6 и Google SketchUp Pro 6. IDX Renditioner е лесен като натискането на бутон и достатъчно мощен за професионалисти.
„Простотата и скоростта на IDX Renditioner позволява на професионалистите да постигат бързо целите си, свързани с дизайна на визуализацията”, казва Боб Мейър, главен оперативен директор на IMSI/Design. „Емоционално мощното рендиране на до 16 мегапиксела означава, че големи печатни материали могат да бъдат използвани за презентации на клиентите”.
IDX Renditioner е софтуерна добавка за Google SketchUp с лесен потребителски интерфейс без жаргон в него. Работата директно в SketchUp ви позволява да виждате бързо моделите и материалите.Той включва обширни материали и контрол над светлината, както и настройки по работната среда като облачност, мъгливост и полумрак, всеки от които влияе на състоянието на естествената светлина.Светлинен източник с множество точки (omni) и светлинни спотове могат да се добавят с контрол над тяхната сила, ширината на осветеното място и дори цвета на светлината. 
IDX Renditioner рендира особено бързо на многоядрени и многопроцесорни машини с новата си многонишкова поддръжка.IDX, единствен към момента плъгин за фотореалистично обработване за Mac и PC версии на SketchUp, подхожда добре на смесената работната среда в офиса. Видео, което демонстрира лекотата на използване е на разположение на адрес http://www.idx-design.com/.
Наличност и ценообразуване
IDX Renditioner е продава онлайн за 199.95 долара. Посетете http://www.idx-design.com/ за допълнитена информация за продукта.

Коментар