НЕТ ИС САТ с убийствена оферта за домашен интернет

Безжичен рутер и IP телефон предложи НЕТ ИС САТ като част от комуникационен пакет с високоскоростен Интернет, включени минути за телефонни разговори и IP телевизия.
Скоростта на Интернет връзката е 28Mbps в българското Интернет пространство и 12,8 Mbps – в международното, а включените безплатни минути важат за разговори в страната и чужбина, съобщиха от доставчика.
Месечната цена на пакета от услуги е 29.90 лева, а настройката на рутера в дома на клиента се поема безплатно от компанията. Последващата поддръжка на рутера също се извършва от НЕТ ИС САТ – на място или чрез безплатен телефон.
Безжичният рутер позволява на домашните потребители да изградят собствена WiFi мрежа вкъщи и да ползват на преносимия си компютър Интернет без кабел. Ако пък клиентът разполага с повече от един настолен компютър, той може да използва рутера, за да разпредели Интернет трафика между компютрите.
Безжичният рутер на TRENDnet е 54-мегабитово устройство, с порт WAN, през който влиза кабелът за интернет на НЕТ ИС САТ, и четири други порта за едновременна интернет връзка на няколко персонални компютъра – настолни или преносими.
Устройството позволява безжична свързаност към Интернет, ако компютрите имат вградена или допълнително инсталирана Wi Fi карта. Ако потребителят разполага с по-стар модел лаптоп, е нужно да се сдобие с мрежова карта или USB устройство, което се добавя към наличния хардуер.

Коментар