Мощно решение анализира уеб потребителите

Байнет България обяви мощно решение за мониторинг и анализ на поведението на потребителите. Технологията Inflight, разработена от Radware, може да се интегрира в модулните проекти на системния интегратор, за да осигури прецизен анализ на аудиторията на всяка една компания.

Решението се инсталира лесно и реално отчита всяко действие на потребителя в корпоративния сайт, след което изпраща преобразуваните данни към съответните бизнес приложения в компанията. Inflight засича незабавно и възможни заплахи за сигурността на организацията, като анализира онлайн поведението и транзакциите на потребителите в детайли.

Inflight е подходящо за компании в сферата на е-търговията, е-услугите и онлайн комуникациите като цяло, но реално таргетира широк кръг фирми от различни индустрии и всеки един бизнес с онлайн присъствие, посочиха от Байнет.

Междувременно компанията завърши проект по внедряване на Inflight в една от водещите застрахователни фирми в Израел – Menorah Mivtachim. Решението ще позволи точно отчитане на транзакциите от страна на клиенти и доставчици на Интернет сайта на организацията и ще даде адекватен отговор на техните специфични изисквания и запитвания.

Inflight обработва данните както от корпоративния сайт, така и от вътрешния портал на компанията, и ги препраща към съответните аналитични системи, които подпомагат процеса на вземане на решения в областта на маркетинга и продажбите на Menorah Mivtachim. Този процес на трансфериране на данните към CRM, BI и SIEM системите на компанията се извършва в съответствие с предварително зададена бизнес логика и правила.

„Възможностите на Inflight да идентифицира бизнес събития в реално време, да търси връзка между тях и да препраща информацията логично към широк кръг от бизнес системи е фундаментална промяна в начина, по който се проектира една ИТ архитектура”, коментира Алон бен Зур, главен изпълнителен директор на Байнет Дейта Комюникейшънс.

Компанията е официално на българския пазар от септември 2006 година и вече е реализирала проекти за БТК, Сектрон, Транс Телеком и др.

Коментар