Xperia Z5 със супер камера излиза на пазара у нас

Мтел и Sony представиха Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact а ексклузивна предпремиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Спектър”

Мтел и Sony представиха Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact на ексклузивна предпремиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Спектър”

Новите флагмани Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact на японския концерн Sony дебютираха снощи у нас на предпремиерата на филма „Спектър” от поредицата за Джеймс Бонд.

Xperia Z5 впечатлява със своята 23-мегапикселова камера, която предлага най-бързия автоматичен фокус в смартфон, твърди производителят. Освен това Z5 осигурява и по-ясни кадри през нощта или при заснемане в по-тъмна обстановка.

Моделът има 5,2-инчов Full HD екран, гладка, излята форма с метална рамка и гръб от матирано стъкло, под която се крие осемядрен 64-битов процесор Qualcomm Snapdragon 810. Издържа до два дни на батерия и е водоустойчив.

Xperia Z5 има гладка, излята форма с метална рамка и гръб от матирано стъкло

Xperia Z5 има гладка, излята форма с метална рамка и гръб от матирано стъкло

Xperia Z5 Compact предлага същите камера, технологии и функции в устройство с джобен размер. Смартфонът има красив, компактен дизайн с 4,6-инчов екран и може да се ползва удобно само с една ръка.

Двата модела се предлагат в магазините на Мтел в цялата страна. Цените започват от 42 лв. на месец за Xperia Z5 и 35 лв. на месец за Xperia Z5 Compact с абонаментния план Мтел безкрай 50.

Цената в брой със същия абонаментен план за Xperia Z5 е 899 лева, а за Xperia Z5 Compact е 750 лева. Условията важат при подписване на двугодишен договор, уточниха от оператора.

Коментар