Външен диск Adata HM900 достига 6 терабайта

Външният диск Adata HM900 премества големи мултимедийни файлове с TurboHDD ускорение

Външният диск Adata HM900 премества големи мултимедийни файлове с TurboHDD ускорение

Външен диск на тайванската компания Adata Technology достига капацитет 6 терабайта (TB). Моделът HM900 предлага удобен бекъп на данни, управление, запис и възпроизвеждане на мултимедийни файлове в устойчив на различни въздействия пакет.

HM900 разчита на технология TurboHDD, която се възползва максимално от пропускателната способност на интерфейса USB 3.0 за бърз трансфер на информацията, а 256-битовото AES криптиране осигурява надеждната й защита.

Моделът идва със собствено захранване и капацитети 2TB, 3TB, 4TB и 6TB, за да задоволи различните бюджетни възможности и потребителски нужди. Всички те предоставят огромно пространство за големи мултимедийни файлове и практически за всеки тип съдържание – от документи до снимки, музика и Ultra HD 4K видео.

HM900 има бекъп-бутон за архивиране с едно докосване, което помага за почти мигновения трансфер на избрани файлове от източника към външния диск. Той също така поддържа едновременен запис и възпроизвеждане на видео – например, потребителите могат да възпроизвеждат от диска записани спортни предавания, докато същевременно извършват фонов запис на телевизионно шоу.

Adata HM900 има бекъп-бутон за архивиране с едно докосване

Adata HM900 има бекъп-бутон за архивиране с едно докосване

Дискът поддържа архивиране по предварително зададен график, автоматичен бекъп и сихронизиране на съдържание с множество устройства чрез удобен потребителите интерфейс.

Вградените в устройството датчици предпазват данните от повреда в случай на удар при рязко движение или падане. Ако това се случи, HM900 спира въртенето на диска за предпазване на данните. Когато ударът премине, работата на диска автоматично се възобновява.

HM900 непрекъснато информира за своето състояние чрез LED индикатори. Сигурността на данните е поверена на 256-битово криптиране, което ги защитава от зловредни атаки или случайно излагане на показ.

Като използва максимално пропускателната способност на интерфейса USB 3.0, външният диск Adata HM900 премества големи мултимедийни файлове с TurboHDD ускорение. Тази технология намалява интервалите на изчакване докато данните се местят и драстично редуцира времето на зареждане при отваряне на приложения, игри и друго съдържание.

Във времена, когато Ultra HD видеото и звуковите записи с висок битрейт стават все по-популярни, външните дискове като HM900 с голяма вместимост са задължителни за ентусиастите на мултимедийните развлечения, посочват от компанията. Цените на новите устройства не бяха обявени.

Коментар