Apple затваря струващата $3 млрд. услуга Beats Music

Услугата Beat Music спира да работи от 30 ноември в полза на по-развитата Apple Music

Услугата Beat Music спира да работи от 30 ноември в полза на по-развитата Apple Music

Apple ще закрие на 30 ноември услуга Beats Music, за която миналата година плати 3 милиарда долара. Всички акаунти на съществуващи потребители ще бъдат прекратени, съобщава сайтът на услугата.

Потребителите на Beats Music ще могат до края на месеца да пренесат своите акаунти в услугата Apple Music, която предлага по-голяма функционалност. В допълнение към плейлистите, тя използва подобрена технология за препоръки и денонощно излъчване на радиостанцията Beats 1.

Apple купи Beats Electronics през май 2014 г., доразви услугата Beats Music и я преименува в Apple Music. Поглъщането на Beats е най-голямата сделка в историята на Apple, припомнят анализаторите.

Услугата Apple Music е създадена на основата на Beats Music. Тя стартира на 30 юни 2015 г., като всички потребители получиха възможност за безплатен абонамент за услугата за три месеца.

Apple Music предлага неограничен достъп до библиотека от 30 млн. песни с възможност за сваляне и прослушване офлайн. Потребителите имат също достъп до множество радиостанции и до персонални препоръки.

Коментари по темата: „Apple затваря струващата $3 млрд. услуга Beats Music”

добавете коментар...

  1. monopolisti

    veni vidi vici

  2. mmk

    Дестройери !

Коментар