Samsung ще преобрази хотелите на AccorHotels Group

Гостите в хотелите на ще получат ървокласна технология за забавление

Гостите в хотелите на AccorHotels Group ще получат първокласна технология за забавление

Samsung обяви стратегическо партньорство с оператора AccorHotels Group, в рамките на което ще внедри технологията Smart Hospitality Display в хотелите на групата в 92 страни по света.

„Заедно ще трансформираме начина, по който клиентите прекарват своето време в хотелите, и ще осигурим иновативни решения в сектора на хотелиерството и ресторантьорство в глобален мащаб”, заяви Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент в Samsung. Корейската компания ще осигури първокласна технология за забавление в хотелската стая, особено когато става въпрос за свързаност.

„Ще разграничим нашите услуги чрез технологични продукти и услуги, на които клиентите могат да се наслаждават преди, по време и след техния престой в наш хотел”, коментира Вивек Бадринат, заместник главен изпълнителен директор на AccorHotels.

Като част от партньорството, Samsung става предпочитан доставчик на дисплеи и екрани с UHD в стаите и общите помещения на хотелите, вкл. в лобитата, баровете и ресторантите. Технологичните подобрения ще осигурят на AccorHotels единно решение за персонално и визуално преживяване на гостите.

Сред новите решения е технологията Samsung Lynk Hospitality Management, която осигурява на гостите по-приятно преживяване чрез автоматизация на хотелските стаи. Технологията предоставя както на гостите, така и на персонала по-голям контрол върху различните аспекти на хотелската стая и общите помещения – осветление, консумация на енергия и др.

Освен това партньорството ще улесни въвеждането на облачни услуги за печат, както и достъп до глобалните платформи за стрийминг на „видео при поискване” (VoD).

Двете компании обявиха планове да проектират и изградят експериментален хотел в Сеул, Южна Корея. Той ще предлага най-авангардни технологии и първокласна свързаност за по-интерактивно преживяване на гостите.

Коментар