Destroy Windows 10 Spying – спира следенето

Destroy Windows 10 Spying предотвратява следеното от операционната система

Destroy Windows 10 Spying предотвратява следеното от операционната система

Много потребители се опасяват от функциите за следене на действията им в операционната система Windows 10.  Вече има редица приложения, разработчиците на които твърдят, че решават този проблем.

Destroy Windows 10 Spying е портативно приложение, което предотвратява шпионирането и може да се ползва не само на компютри с Windows 10, но и на такива с по-стари версии, вкл. Windows 7 и 8. След стартиране на програмата, е достатъчно просто да натиснете един бутон и тя ще стопира всички процеси на операционната система, свързани със следене на активността на потребителя.

Друга полезна функция на Destroy Windows 10 Spying е възможността за премахване на няколко присъщи (нейтив) приложения на Windows 10. По-конкретно, става въпрос за XBox, Solitaire, OneDrive, Mail, Calendar, People и Builder 3D, както и за различни медийни инструменти от рода на News, Weather или Sports. Това става, като изберете от списъка съответните програми и просто изчакате Destroy Windows 10 Spying автоматично да ги премахне.

Destroy Windows 10 Spying е лесна за използване програма, вкл. от начинаещи потребители – единственото, което се изисква, е натискане на един бутон или маркиране на приложения за премахване. Останалото програмата ще свърши сама, за да са спокойни потребителите, че Windows 10 не ги следи.

Даунлоуд: Destroy Windows 10 Spying

Коментар