WebWork Tracker – следи ефективно служителите

WebWork Tracker е подходящ за следене на активността на малки и средни екипи
(екранна снимка: WebWork Tracker)

Ако сте работодател или мениджър на екип, може да се наложи да наблюдавате свързаната с работата дейност на вашите служители или подчинени, особено в случай на отдалечена работа. За тази цел има специализирани софтуерни решения, които могат да ви помогнат да постигнете желания ефект с най-малко усилия.

Приложението WebWork Tracker, както показва името му, позволява на шефа да наблюдава дейността на служителите с помощта на функции като екранни снимки по всяко желано време или на определени интервали, записване на натисканията на клавиши и броя на щракванията с мишката.

WebWork Tracker се предлага с поддръжка на три типа акаунти – собственик, служител и мениджър – и изисква Java, за да работи. Инсталацията е опростена, след което приложението автоматично се интегрира в лентата на задачите, откъдето са достъпни основните функции.

В приложението се влиза с въвеждане на идентификационни данни. Интерфейсът се състои от минималистично меню, което ви позволява да стартирате и спирате процеса на запис, а също така ви дава достъп до секциите „Отчети и екранни снимки” и уеб-базирано табло за управление.

След като щракнете върху определените бутони, уеб-интерфейсът на приложението стартира в браузъра по подразбиране. Независимо от това какъв опит имате, няма да е трудно да се справите с основните функции.

Преминавайки през секциите в горната част на уеб-интерфейса, можете директно да получите достъп до изчерпателни отчети относно екранните снимки и дейността на служителите.

Инструментът WebWork Tracker е подходящ за проследяване на активността на малки и средни екипи. Тъй като е базиран на Java, по никакъв начин не сте възпрепятствани от ограниченията на Windows, Linux и Mac OS X.

Освен това приложението не поддържа автоматични отчети по имейл, няма интеграция със социални медии или комуникационни услуги за бързо споделяне на информация. Няма и аналози за iOS и Android, но предлага пълна XLS поддръжка, което означава, че можете да експортирате отчети в електронни таблици на Excel.

В заключение, WebWork Tracker предлага добър баланс между огромен брой функции и простота, което го прави подходящ инструмент за проследяване на дейността на малки или средни екипи.

Даунлоуд: WebWork Tracker

Коментари по темата: „WebWork Tracker – следи ефективно служителите”

добавете коментар...

  1. !!

    Това е бъдещето за “римоут уъркърс”, дето били много по-ефективни, като работели от вкъщи …

    Колкото повече тарикати, толкова повече следене, това е истината.

    Пък, като сте мега експертите, супер ефективни от вкъщи, правите си собствен бизнес и си работите на проект, договаряте си всичко и това е.

Коментар