eMag.bg с продажби за 23 млн.лв. на Black Friday

eMag.bg отчете ръст от 78% на оборота в тазгодишната кампания Black Friday

eMag.bg отчете ръст от 78% на оборота в тазгодишната кампания Black Friday

Онлайн магазинът eMag.bg отчете рекордни продажби по време на шопинг кампанията Black Friday 2015. Търговецът съобщи за оборот от над 23 млн. лева и повече от 175 000 поръчани продукта за един ден.

През тази година най-продаваните продуктови категории за eMag.bg в България са били: малки електроуреди (22 300 поръчани устройства); телевизори (9 800); мобилни телефони (9 400); играчки (9 500), таблети (5 000) и парфюми (4 500).

Marketplace – платформата, която предлага възможност на други търговци да продават продуктите си на eMag.bg, отбелязва също впечатляващ ръст. 150-те партньори са регистрирали продажби на стойност 3,1 млн. лв. и 31 600 продукта.

За първи път тази година потребителите у нас можеха да запазят автомобили на специални цени. По време на Black Friday са резервирани 9 коли, като най-скъпата от тях е SSang Yong Korando на специална цена от 38 900 лв.

„Black Friday е най-важното събитие за нас през годината. Приготвяме се за него няколко месеца. Освен  преговорите с доставчиците, инвестирахме в IT инфраструктура, за да се справим с огромния трафик”, коментира Огнян Лахчев, Marketplace мениджър на eMag.bg.

Коментари по темата: „eMag.bg с продажби за 23 млн.лв. на Black Friday”

добавете коментар...

  1. Кмета

    Аз ще си изчакам поръчката xD Предположих че са баях аз като влязох в 8 часа вече половината неща бяха разпродадени. Хубаво че пуснаха още бройки по-късно.
    П.П. Hokutoshinken – аз съм лесен с телефонче и таблетче съм 😀

  2. Jo

    Мисля, че информацията е сгрешена, сумата е 23 милиарда!

  3. Hokutoshinken

    Лесно ви е на вас, четете и мънкате, а аз трябва сега да ги разнасям по адресите…
    Телефонче или таблетче е лесно за доставяне, ама хладилник до деветия етаж по стълбите щот не влиза в асансьора и ко праим?
    /аз таокоа… Не че се оплаквам де 🙂

  4. запознат

    време е българските търговци да излязат от ерата на комунизма, когато дерибействаха в ситуация на “пазар на продавача” и да влязат в “пазара на купувача”!

    не е нормално стока, която струва 50 лв с доставка до България (напр. от спортсдирект), тук да струва 150 лв в магазина на бай Ганьо-търгашина.

  5. аман

    даааа дааааа ДАААААА!!! Искаме още инфо!!

Коментар