Bulpros придоби мажоритарен дял в InteQrity

Bulpros и InteQrity ще работят тясно в областта на интеграционните решения на българския и чуждия пазар

Bulpros и InteQrity ще работят тясно в областта на интеграционните решения на българския и чуждия пазар

Bulpros разшири технологичното си портфолио, придобивайки мажоритарен дял в ИТ консултантската компания InteQrity. Стойността на сделката не бе съобщена.

С участието си в InteQrity, Bulpros добавя компетенции в областта на Oracle Middleware,  Oracle Cloud и Oracle Exadata услугите. Паралелно с това компанията ще продължи развитието на TIBCO и RedHat-базираните решения.

Bulpros доставя ИТ услуги в пълния им цикъл – разработка на софтуер във всички основни технологии, дизайн и разработка на уеб и мобилни приложения, ИТ инфраструктурни решения и облачни услуги. Консултантската компания InteQrity обслужва корпоративни клиенти от телекомуникационната, финансовата, застрахователната и други индустрии в глобален мащаб.

„През последната година InteQrity доказа, че е надежден партньор на големи международни компании и един от високо ценените златни партньори на Oracle в България. Това пасва добре в стратегията за развитие на Bulpros”, коментира сделката Ивайло Славов, СЕО на Bulpros.

Партньорството с Bulpros е от стратегическо значение и за InteQrity. „Нашата цел е да се позиционираме на българския и чуждестранния пазар като основен играч в областта на разработването на интеграционни решения – ниша, която е слабо загатната в повечето български фирми към момента, докато за нас това е основен фокус”, заяви Радослав Братанов, СЕО на InteQrity.

Коментар