Оригинална волейболна топка Mikasa за новите LOOP-ъри

От 1 юли 2008 г. новите абонати на най-младата мобилна мрежа в страната, които сключат договор в магазин на М-Тел, ще получат подарък оригинална волейболна топка Mikasa – в духа на актуалния в момента турнир по плажен волейбол – M-Tel Beach Masters.
Нещо повече, бонус от 200 безплатни минути месечно очакват всички, които се присъединят към абонаментните планове LOOP 15 и Play LOOP до края на август. Така те ще говорят свободно със своите приятели в младежката мрежа, както и с три М-Тел номера по избор от групата „Семейство и приятели”. Безплатните разговори ще важат за първата половина от сключения договор.
LOOP 15 е без месечна такса и с минимално месечно потребление от 15 лева. Play LOOP е с месечна такса от 4,90 лв. И при двата тарифни плана, след изразходване на бонуса, младежите ще разговарят 500 минути за 1 стотинка, както в LOOP, така и към трите избрани М-Тел номера.
В допълнение, абонаментните планове PLAY LOOP, LOOP 15 и BLUE LOOP, включват за новите клиенти по 100 безплатни SMS и 100 безплатни MMS към мобилната мрежа на М-Тел за първите 6 месеца от договора им.
За месец юли има и нов график за LOOP Happy hours, който LOOP-ърите могат да проверят на www.loop.bg.

Коментар