Fire HD 8 Reader’s Edition – най-добрият таблет за четене

Amazon Fire HD 8 Reader’s Edition с кожен калъф и едногодишен абонамент за Kindle Unlimited се предлага за 250 долара

Amazon Fire HD 8 Reader’s Edition с кожен калъф и едногодишен абонамент за Kindle Unlimited се предлага за 250 долара

Amazon обяви „най-добрия таблет за четене” – това е моделът Fire HD 8 Reader’s Edition. Новото устройство комбинира таблет Fire HD 8, кожен калъф и годишен абонамент за услугата Kindle Unlimited с достъп до библиотека от над един милион книги.

Услугата Kindle Unlimited включва също възможност за слушане на неограничен брой аудиокниги. Важна особеност на Fire HD 8 Reader’s Edition е функцията Blue Shade, която намалява нивото на синия цвят в подсветката.

За комфортно четене с Fire HD 8 Reader’s Edition способства и специално разработеният шрифт Bookerly Font, който е наричан от производителя топъл и съвременен. Текстът е читаем във всеки размер и не натоварва очите.

Бързото четене е благоприятствано и от функцията Word Runner. Тя коригира скоростта на автоматично прелистване в зависимост от текущия фрагмент от текста.

Amazon Fire HD 8 Reader’s Edition е дебел само 7,7 мм и предоставя осеминчов екран с резолюция 1280х800 пиксела. Устройството с цена 250 долара разполага с 4-ядрен процесор, две камери и слот за microSD карти памет.

Коментар