Phoner – удобен софтуерен телефон

Phoner има понятен интерфейс, който няма да затрудни неопитните потребители

Phoner има понятен интерфейс, който няма да затрудни неопитните потребители

Phoner е безплатен софтуер, който установява връзка по нормална телефонна линия и позволява провеждане на телефонни разговори. През него можете да се свързвате с фиксирани номера и клетъчни телефони и да извършвате разговори през интернет (VoIP).

Приложението се свързва към абонатната линия като SIP клиент и може да изпълнява ролята на софтуерен телефон за РС или лаптоп. Поддържа режими VOIP/SIP, CAPI и TAPI. Това означава, че можете да ползвате Phoner за телефонни разговори през IP връзки и, ако РС-то е свързано към частна централа или публична телефонна мрежа, да използвате всички CAPI услуги.

Phoner има понятен интерфейс, който няма да затрудни неопитните потребители. Предлага редица удобства, като например автоматично допълване на номера, функция за автоматично отговаряне, настройки на нивата на микрофона и говорителите и др.

Програмата позволява също изпращане на текстови съобщения и имейли, поддържа архив на входящите и изходящите обаждания. Може да показва набирания номер, типа на обаждането, началото и края на разговора.

В заключение, Phoner се явява удобен софтуерен инструмент за комуникация с всеки, който има интернет връзка или телефонна линия.

Даунлоуд: Phoner

Коментар