vivatel 4PLAY е новата промоция на vivatel за клиентите на предплатената услуга

17/08/2006 – Агенция „ПР Медиа”
vivatel 4PLAY е новата промоция на vivatel за клиентите на предплатената услуга
Лятото на забавленията продължава с vivatel 4PLAY
vivatel 4PLAY е новото предложение на vivatel от програмата на мобилния оператор „Лятото на забавленията”. Промоционалният пакет vivatel 4PLAY съдържа 4 предплатени SIM карти с включено време за разговори на стойност 32 лева. Пакетът струва само 19.99 лева с ДДС.
Включеното време за разговори е разпределено по равно между четирите карти във 4PLAY групата – всяка карта има по 8 лева първоначален баланс. Новите клиенти на предплатената услуга на vivatel могат да се възползват от ексклузивните ценови предложения за разговори от едва 10 стотинки за минута във 4PLAY група. Обажданията към всички национални мрежи се тарифират на 44 стотинки за минута, а SMS-ите струват 19 стотинки на съобщение.
Както при останалите тарифи на vivatel, клиентите на vivatel 4PLAY ще ползват безплатна гласова поща и първоначална минимална продължителност на разговорите само 30 секунди, което прави ценовите предложения на vivatel най-изгодните на пазара.
„С vivatel 4PLAY даваме шанс на новите клиентите на предплатената ни услуга да се забавляват още повече по време на ваканционния период, да говорят повече и да плащат по-малко без да ги задължаваме да подписват договори, за да говорят на по-ниски цени,” каза изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър. „Със старта на програмата „Лятото на забавленията” обещахме да зарадваме клиентите си с чудесни промоции и ценови предложения с още повече стойност. Днес обявяваме изключително атрактивното предложение vivatel 4PLAY и вярвам, че то ще се превърне в едно от най-търсените на пазара”, добави Ричард Шиърър.
Промоционалните пакети vivatel 4PLAY могат да бъдат закупени от 18 август 2006 г. в центровете на БТК и магазините Jeff, Мобил свят, Global NetworkSolutions и 2be. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.
*Всички цени са с включен ДДС.
 

Коментар