CM Storm Suppressor – гейминг клавиатура с бяла LED подсветка

Меката бяла LED подсветка е това, което грабва окото в CM Storm Suppressor

Меката бяла LED подсветка е това, което грабва окото в CM Storm Suppressor

Докато тенденцията при геймърската периферия е да се предлагат механични клавиатури, компанията CM Storm изненада с мембранна клавиатура, която освен това се отличава с бяла LED подсветка.

Впечатляващата CM Storm Suppressor е най-тихата клавиатура на производителя. Тя не само е мембранна, но има и допълнително гумирани клавиши, поясняват от специализирания онлайн магазин HardGamer.bg, където се предлагат както новата клавиатура, така и много други геймърски продукти.

Меката бяла LED подсветка е това, което грабва окото в този модел. Друго предимство е вадещият се USB кабел, с което се улеснява пренасянето на клавиатурата и въобще боравенето с кабелите.

CM Storm Suppressor е най-тихата клавиатура на производителя, с гумирани клавиши

CM Storm Suppressor е най-тихата клавиатура на производителя, с гумирани клавиши

Новост също така са добавените макроси – клавиатурата има цели 75 възможности за програмиране на бутони, като те са разделени на общо 15 макроса, в пет профила или общо 75. Клавишите за макросите се намират най-вляво на клавиатурата и определено ще са полезни за хардкор-геймърите.

Цената от 99,90 лв. на CM Storm Suppressor е напълно приемлива, предвид възможностите, които клавиатурата предлага – бяла LED подсветка, гумирани клавиши за безшумна работа, вадещ се USB кабел и огромни възможности чрез макросите.

Коментари по темата: „CM Storm Suppressor – гейминг клавиатура с бяла LED подсветка”

добавете коментар...

  1. sda

    точно ей тези “макроси” – “няй-ляво от клавиетурата” убиват всичко геймърско…. никой не ги ползва освен MS Office библиотекарките!
    поредна платена реклама на безмислен продукт… браво technews! браво!

  2. Петър

    * гейминг бутони

  3. Петър

    Бутоните не са “изпъкнали”, това са хейминг бутони, не са слепени сайленс такива за писане на писма и пр. Подсветката е супер за тъпна стая. “001001011”, коментираш без да разбираш и да се позаинтересуваш защо бутоните са “изпъкнали” и т.н. …

  4. 001001011

    изпъкналите бутони има дразнещ ефект…

Коментар