Adata пуска SSD за промишлени цели

Adata ISSS332 поддържа скорости на последователно четене/запис до 560MB/450MB в секунда и средно време между отказите (MTBF) 2 милиона часа

Adata ISSS332 поддържа скорости на последователно четене/запис до 560MB/450MB в секунда и средно време между отказите (MTBF) 2 милиона часа

Adata Technology обяви нов полупроводников диск (SSD) от промишлен клас. Моделът ISSS332 е изпълнен в 2,5-инчов формат и има интерфейс SATA III (6Gb/s).

Дискът е достъпен както с SLC, така и с MLC NAND флаш чипове, които могат да работят в широк температурен обхват. С висока производителност и издръжливост, Adata ISSS332 е предназначен за вграждане в широк спектър промишлено оборудване.

Използвайки както бързата SLC, така и MLC NAND флаш-памет, ISSS332 поддържа скорости на последователно четене/запис до 560MB/450MB в секунда и средно време между отказите (MTBF) 2 милиона часа.

Благодарение на промишления клас на устройството, то е в състояние да работи при екстремни температури в обхват от -40°C до 90°C.

Полупроводниковият диск използва индустриален клас SATA III интерфейс. Неговият SLC вариант се предлага с капацитети от 8GB до 256GB, докато версията с по-висока плътност с MLC чипове е достъпна в обеми от 16GB до 1TB.

ISSS332 е проектиран за множество сценарии – промишлени изчислителни системи, „вградени” приложения, игрални машини, системи за наблюдение, медицинско оборудване, военна промишленост и общо в системите за автоматично управление.

Дискът се базира на множество съвременни технологии, вкл. S.M.A.R.T, NCQ и TRIM команди за висока надеждност при преноса на данни. Моделът също така използва технология за наблюдение и коригиране на износването, която удължава неговия живот.

Потребителите на този SSD могат да изтеглят безплатния софтуерен пакет Adata SSD Toolbox, който ще им помогне да следят и управляват своите устройства, да получават важна информация като ниво на износване и време на живот на диска.

Коментар