Viber Wink – дава повече контрол на потребителите

Viber Wink позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време

Viber Wink позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време

Популярният месинджър Viber се сдоби с придружаващо приложение Wink, което позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време след като са били видени веднъж от получателя.

Viber Wink е безплатно приложение, с помощта на което потребителят може да направи снимка или кратко видео с дължина до 10 секунди и ако иска, може да добави и кратък текст към снимката.

Wink дава също възможност за настройване на таймер, така че съобщението да бъде изтрито след определено време от 1, 3, 7 или 10 секунди, след като е видяно от получателя. В случай, че не е избрана опцията за времево ограничение, тогава съобщението ще бъде изпратено като обикновена снимка или видео.

Видео и снимки могат да бъдат изпращани до всеки един контакт във Viber. Съобщението, изпратено чрез Wink, се появява в стандартния прозорец за разговор и може да бъде видяно от получателя, дори и да няма инсталирано допълнително приложение Viber Wink. След като е видяно съобщението, то изчезва след предварително указаното време.

Wink е достъпно безплатно за iPhone и Android устройства. За да работи, Wink изисква версия 5.7 на Viber, която също е налична в магазина за приложения. Тя е с подобрени функционалности на груповите чатове – показва например дали приятелите са прочели съобщението.

От 24-ти декември българските потребители ще могат да си свалят безплатно Wink стикер пакет, който прави чата по-забавен.

Даунлоуд: Viber Wink за Android, Viber Wink за iPhone

Коментари по темата: „Viber Wink – дава повече контрол на потребителите”

добавете коментар...

  1. :o)

    Ми в този вид смартфоните са това за което се ползват.
    Ако мозъкът ти е загладен, ще го ползваш със загладени гънки.

    Ако си умен ще си го ползваш както и когато на теб ти трябва. 😉
    Ако си свръх-умен параноик, отиваш в гората, храниш се със сурово месо, живееш в пещери и никой не ти изглажда мозъка и не ти ползва скъпоценните лични данни.

  2. Смартфонер

    Идеята за изтрещяли и малоумни тинейджърки да се радват.

    Дълбокия смисъл е какъв да е боклук инсталирай го в смартбоклук фона, за да може някой си чичо пичо да прави пари с реклама и потребителски данни.

    Поначало в този си вид всички смартфони са най-безсмислените устройства изглаждащи гънките на мозъците на хората.

  3. Мr. Screenshot

    Винаги съм се чудил какъв е смисълът…

Коментар