Саша Безуханова лидер в обзор на Файненшъл Таймс

Пространен материал в днешния брой на престижното издание Файненшъл Таймс представя българите с най-голям принос за развитието на икономиката на страната.

Саша Безуханова, генерален директор на Хюлет-Пакард България, е определена за един от лидерите в българската бизнес среда, сред които е намерила място още само една дама – Меглена Плугчиева, заместник министър-председател, отговарящ за европейските фондове.

Останалите отличени са: Сашо Дончев, изпълнителен директор на Овергаз; Христо Георгиев, председател на съвета на директорите на Sistec Holding; Иво Прокопиев, председател на КРИБ; и Иван Тодоров, издател и адвокат.

“Винаги съм вярвала, че е възможно да реализирам кариерата, към която се стремя в България и се опитвам да убедя и останалите хора да останат в страната”, споделя Саша в представения профил.

“Вече има работни места с висока квалификация, които отредиха почетно място за България на световната ИТ индустриална карта и очакваме броят на тези позиции да се удвои до края на следващата година”, допълва шефката на HP България.

Коментар