ERP Academy ще изнесе безплатна лекция в СофтУни

ERP Академията и СофтУни споделят сходни ценности за развитието на младите хора в бизнес софтуерния сегмент, подчерта д-р Наталия Футекова

ERP Академията и СофтУни споделят сходни ценности за развитието на младите хора в бизнес софтуерния сегмент, подчерта д-р Наталия Футекова

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”. Събитието ще се проведе на 11 януари от 19 часа, а лектори ще бъдат Иван Аржентински, Наталия Футекова, Владимир Рашев, Бояна Димова и Анастас Шопов.

„ERP Академията търси всички възможности за популяризиране сред младите хора на перспективите за реализация в бизнес софтуерния сегмент и в това отношение споделяме сходни ценности със Софтуерния университет”, сподели д-р Наталия Футекова, основател на Академията.

Лекторите от Team Vision Bulgaria, Balkan Services и ERP.BG ще запознаят аудиторията с най-популярните информационни технологии и системи за управление на бизнеса, осигуряващи средата за провеждане на съвременния бизнес, допълни тя.

ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси създадоха първата магистратура по бизнес софтуер у нас. Към магистърската програма има засилен интерес от страна на български и чуждестранни студенти, което се дължи на практическата й насоченост и участието на лектори от водещи български софтуерни компании.