Voyo V3 – луксозен неттоп с корпус от метал и закалено стъкло

Voyo V3 се отличава с луксозния си корпус – той е направен от метално шаси и горен панел от закалено стъкло Voyo V3 разчита на  едночипова система Intel Atom x7-Z8700, която е най-мощната в линията Cherry Trail

Voyo V3 разчита на едночипова система Intel Atom x7-Z8700, която е най-мощната в линията Cherry Trail

Множество производители предлагат на пазара мини компютри, наричани още неттопи. Този тип устройства имат компактни размери и са удобни за пренасяне, а някои от тях се ползват монтирани на гърба на монитора.

Един от отличаващите се продукти в категорията е Voyo V3, който идва с корпус от метал и стъкло. Моделът разчита на процесор Intel от  поколение Cherry Trail – в частност, едночипова система (SoC) Intel Atom x7-Z8700, която е най-мощната в линията.

Процесорът има четири ядра с тактова честота 1,6-2,4GHz и консумира не повече от 2 вата. Voyo V3 приема до 8GB оперативна памет от тип LPDDR3, като базовата конфигурация включва 4GB. Вградената флаш памет може да бъде 128GB във вид на eMMC модул или отделен SSD с интерфейс SATA 6Gbps.

Voyo V3 се отличава с луксозния си корпус – той е направен от метално шаси и горен панел от закалено стъкло. Компютърът се свързва към монитор или телевизор през HDMI интерфейс.

Voyo V3 се отличава с луксозния си корпус – той е направен от метално шаси и горен панел от закалено стъкло

Voyo V3 се отличава с луксозния си корпус – той е направен от метално шаси и горен панел от закалено стъкло

Предвидени са безжични модули Wi-Fi 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.0, два порта USB 3.0, един USB 3.0 Type-C, един USB 2.0, слот за карти памет microSD с капацитет до 128GB и гнездо за слушалки. Цената на Voyo V3 e 220 долара.

Коментар