Деца и родители говорят за 1 стотинка на минута

Нов продукт за деца и родители пусна на пазара М-Тел. Disney Magic Box предоставя забавления за най-малките с любими герои и по-ефективна комуникация с преференциални условия и ниски цени, съобщиха от оператора.
Срещу ежемесечно автоматично презареждане на предплатена Disney Magic Box карта с предварително избрана от абоната сума от 5, 10 или 15 лв., децата и техните родители ще разговарят помежду си за 1 ст./мин.

В началото на годината френското здравно министерство предупреди за рисковете за здравето на децата от употребата на мобилни телефони. Макар и науката да не е доказала вредата от телефоните, министерството алармира, че появата на GSM-и, проектирани специално за деца, засилва опасенията за здравето на подрастващите.
Тъй като хипотезите за риск не са изключени напълно, предпазливостта е оправдана, посочи в изявление от януари тази година френското здравното министерство.
Минута разговор от предплатената карта на Disney Magic Box към 5 номера от групата „Семейство и приятели” по избор на малчугана ще струва 9 стотинки. Всички останали обаждания в страната ще се таксуват по 39 ст./мин. Ако децата изпратят SMS, той ще струва 14 ст.

В пакетите Disney Magic Box децата ще открият плакат и стикери, както и калъфче за телефон с любимите герои на Дисни. За първите два месеца след активиране на услугата, в специална Disney Magic Box секция на портала Vodafone live! ги очакват по една безплатна Java игра, три безплатни рингтона и една безплатна тема.
В допълнение, на всеки два месеца децата ще получават безплатен достъп до една Java игра и един рингтон или тапет за телефона.
Disney Magic Box се предлага в два варианта – за момче и момиче. От предложението могат да се възползват абонати на компанията от минимум три месеца и техните деца, за които ще бъде Disney Magic Box.
За цена от 7.98 лв. пакетът съдържа една предплатена SIM карта с включено в нея време за разговори на стойност 5 лв.

Коментар