Отново вечерни промоционални семинари по технологии на Майкрософт

Поради големия интерес към поредицата от кратки вечерни фокусирани обучения по най-новите Майкрософт технологии, Ню Хърайзънс България и Майкрософт България организират два допълнителни семинара по SQL Server 2008 през месец юли 2008г.
Вечерните обучения ще бъдат на тема „SQL Server 2008: Features to Manage Part 1” и „SQL Server 2008: Availability Enhancements". Семинарите отново ще бъдат безплатни, като тяхната себестойност се субсидира от Ню Хърайзънс България.
Целта на промоционалните семинари е да дадат възможност на истинските професионалисти да получат изпреварващи умения, въпреки голямата си натовареност и хронична липса на време. Придобиването на стратегически предимства чрез инвестиране в нови знания ще помогне на ИТ мениджърите и екипите им да бъдат още по-ценени и конкурентни, по-производителни и ефективни, по-мотивирани и ангажирани професионалисти.
Обученията ще се проведатот 18.30 до 20.00 ч.в модерния учебен център на Ню Хърайзънс България както следва:
·                     16.юли: SQL Server 2008: Features to Manage Part 1
Лектор:Галин Илиев, MCT, MCPD, MCSD, NET
·                     30. юли: SQL Server 2008: Availability Enhancements
Лектор:Галин Илиев, MCT, MCPD, MCSD, NET
Заявете участие сега, като се свържете с нас на тел.: 42 100 44 или office@newhorizons.bg. Местата са лимитирани и бързата Ви реакция е от значение!

Коментар