ERP.BG ще подпомогне бизнеса на партньори-внедрители

Партньорска програма ERP.BG ще разкрие възможности както за утвърдени компании, така и за млади предприемачи в сферата на системите за управление на бизнеса системите за управление на бизнеса

Партньорска програма на ERP.BG ще разкрие възможности както за утвърдени компании, така и за млади предприемачи в сферата на системите за управление на бизнеса

ERP.BG подготвя официален анонс на своята партньорска програма за внедрители на системи за управление на бизнеса. Иновативният модел за партниране, наречен NetProject, осигурява на участниците в него всички условия за успешен бизнес в ERP бранша.

Новата партньорска програма за внедрители ще бъде представена на семинар във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) на 29 февруари, от 19 ч. Междувременно компанията обяви, че разработва и онлайн платформа, през която нейните клиенти ще могат да публикуват задания за допълнителни разработки към софтуерните й решения, а сертифицирани партньори на ERP.BG ще кандидатстват по проектите.

Програмата предлага както стимули и възможност за стартиране на бизнес от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании, посочиха от ERP.BG. Утвърдени внедрителски компании могат да разширят бизнеса си, а участници от други сегменти (консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и др.) да се включат в бързо-развиващия се сегмент на бизнес софтуера.

Инициативата на ERP.BG е добра възможност и за специалисти в сферата на технологиите, счетоводството, логистиката и икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет. Компанията ще осигури на партньорите необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти.

Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за ERP системата EnterpriseOne за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори, уточниха от разработчика.