Бизнес смартфон Lumia 650 идва у нас през март

Lumia 650 е избор както за Windows феновете, така и за бизнес потребители, обявиха от Microsoft

Lumia 650 е избор както за Windows феновете, така и за бизнес потребителите, обявиха от Microsoft

Microsoft представи днес тънък смартфон Lumia 650 с най-нови приложения от пакета Office, вграден Skype и корпоративно ниво на сигурност.

Новият смартфон е избор както за Windows феновете, така и за бизнес потребители, поясниха от компанията. Lumia 650 има изискан дизайн, с гладка метална рамка и 5-инчов HD OLED дисплей. Дебел е 6,9 мм и тежи 122 грама.

Устройството работи под управление на операционна система Windows 10 Mobile, което подчертава неговата бизнес насоченост. Microsoft набляга и на надеждната защита срещу съвременните заплахи за сигурността.

Бизнес смартфонът поддържа както личните, така и фирмените данни сигурни с функции, сред които криптиране и дистанционно изтриване на информацията в телефона. Предвидени са две камери – основна с резолюция 8 мегапиксела и предна за селфи и видеоразговори с резолюция 5 мегапиксела.

Lumia 650 се очаква на българския пазар след средата на март. На избрани европейски пазари моделът ще излезе още на 18 февруари на цена около 199 долара, става ясно от официалното съобщение в сайта на Microsoft.

Коментари по темата: „Бизнес смартфон Lumia 650 идва у нас през март”

добавете коментар...

  1. Мда

    като се има предвид че 10 ката е един вид троянец, не е много разумно тоя телефон да се ползва точно за бизнес цели. 🙂

  2. Wind

    Ами купи си очила, явно имаш нужда…

  3. Станислав

    Нищо бизнес не виждам в този телефон

Коментар