Plesk с ексклузивна покана към ICN.Bg

Милионите потребители на Plesk по света скоро ще имат достъп до едно по-сигурно и многофункционално обединено комуникационно решение, каквото е cMailPro, обещават от ICN.Bg

Милионите потребители на Plesk по света скоро ще имат достъп до едно по-сигурно и многофункционално обединено комуникационно решение, каквото е cMailPro, обещават от ICN.Bg

Водещата клауд платформа Plesk разработва нова дългосрочна бизнес стратегия. Във връзка с нея, Plesk ще покани избрани външни компании за партньори, които да добавят своите услуги под формата на разширения в контролния панел и да бъдат полезни за крайните потребители.

Plesk е повече от контролен панел. Това е уникална клауд платформа, която управлява милиони Windows сървъри по света. Тя пуска, автоматизира и развива приложения, апликации, сайтове и бизнес на повече от 26 езика в 140 държави по света.

Т.нар. Plesk разширения (Plesk extensions) са допълнителни функционалности, предоставени от трети страни. Потребителите могат да се възползват директно от разширенията през своя Plesk контролен панел. Разширенията са изключително важна част от платформата и поради това компанията се стреми да открие правилните доставчици на качествени и сигурни услуги, които да отговорят на високите изисквания на потребителите.

Plesk се спря на cMailPro като едно от най-надеждните UCS решения (Unified Communications Solutions) в целия свят и отправи ексклузивна покана към водещата българска хостинг компания ICN.Bg решението да стане част от портфолиото от разширения, които предлага платформата.

В момента двете страни преговарят за включване на обединеното комуникационно решение в платформата, съобщиха ICN.Bg. Главните причини за избора на cMail Pro са сигурността, многофункционалността и множеството екстри, които системата предлага. cMail Pro e клауд-базирано решение, продукт на ICN.Bg.

Българската компания си партнира с Plesk от 2013 г. Клауд платформата работи с 50 от 100-те топ световни доставчици на услуги в света и е единствената, която не зависи от операционната система. Plesk е предпочитана от милиони потребители по света, като поддържа над 300 хиляди сървъра, автоматизира над 10 милиона уебсайта и над 15 милиона пощенски кутии.

Вече 13 години Plesk помага на системните администратори и фирмите от малкия и големия бизнес. Платформата добавя стойност към клауд услугите и повишава ефективността, като дава достъп на разработчиците на приложения до една по-удобна и по-сигурна инфраструктура.

Освен върху опростяване на сложните процеси, Plesk ще влага все повече усилия в това да даде възможност на потребителите и партньорите си да развият и персонализират услугата като отворена платформа. Богатата и отворена екосистема на Plesk разширенията не само осигурява достъп до важни функции, отговарящи на нуждите на определени групи от потребители, но също така позволява на доставчиците на услуги от всякакъв размер да генерират уникални възможности за допълнителни продажби.

ICN.Bg, от своя страна, обещава в най-скоро време милионите потребители на Plesk по света да имат достъп до едно по-сигурно и многофункционално обединено комуникационно решение, каквото е cMailPro.