Phototheca – организира албуми с изображения

Phototheca предоставя лесен достъп до всички файлове и папки на компютъра с цел организирането им в албуми

Phototheca предоставя лесен достъп до всички файлове и папки на компютъра с цел организирането им в албуми

Phototheca е компактна програма, с помощта на която можете да организирате и съхранявате изображения в различни албуми, да създавате събития и защитени с парола папки.

Програмата предоставя лесен достъп до всички файлове и папки на компютъра, така че потребителят да избере бързо и удобно снимките и изображенията, които иска да сортира в албуми.

Phototheca позволява създаване на албуми с потребителски дефинирани условия, както и на събития и албуми, които се разглеждат хронологично в календара,  проверява за дублирани изображения и присвоява ключови думи на картинките.

Една от най-интересните функции на програмата е криптирането на чувствителни данни в панела Safe, който е защитен с парола. Сред останалите полезни възможности са завъртането на изображенията под различни ъгли, задаване на текущото изображение като тапет и др.

Предвидена е също възможност за възстановяване на изтрити файлове от Trash панел, редактиране на снимки с външна програма и извършване на базови операции за редактиране – изтриване, копиране, поставяне.

Даунлоуд: Phototheca (пробна версия)

Коментари по темата: „Phototheca – организира албуми с изображения”

добавете коментар...

  1. :o)

    Започвайте статиите с това, че става дума за платени програми.

Коментар