Нов бранд монитори AG Neovo на българския пазар

Портфолиото на AG Neovo включва монитори и дисплеи от 15 до 65 инча, с множество специфични екстри

Портфолиото на AG Neovo включва монитори и дисплеи от 15 до 65 инча, с множество специфични екстри

Професионални монитори и дисплеи с марката AG Neovo вече са достъпни на българския пазар. От този месец дистрибуторът Тех Вижън предлага пълната гама продукти на тайванския производител.

Мониторите AG Neovo ще достигат до крайния клиент през дилъри и партньори на дистрибутора, уточниха от Тех Вижън. Първите  количества са вече на склад и могат да бъдат поръчвани и тествани.

Компанията AG Neovo е създадена през 1999 г. в Тайван и е известна със своите професионални и потребителски продукти – монитори и дисплеи, които доставя за различни индустрии и приложения.

Портфолиото на AG Neovo включва монитори и дисплеи от 15 до 65 инча, с множество специфични екстри като: защитно стъкло NeoV Optical Glass с 9H твърдост, солиден метален корпус, HD-SDI, BNC, S-Video входове и изходи, функции Picture-in-Picture и Picture-by-Picture, 6- или 10-точкова тъчскрийн технология и др. Гамата включва също дисплеи с голям размер за Digital Signage и Video Wall приложения, както и Totem дисплеи.

Дисплеите на AG Neovo намират приложение в най-различни сфери – офис работа, начално ниво на графичен дизайн и CAD/CAM приложения, видеонаблюдение, в медицината, образованието, транспорта, науката, магазинната търговия, дигиталната реклама, музеите и като информационни точки на публични места.

Всички монитори и дисплеи се предлагат от Тех Вижън с 3-годишна гаранция, считано от продажбата към крайният клиент, уточниха от дистрибутора.

Коментари по темата: „Нов бранд монитори AG Neovo на българския пазар”

добавете коментар...

  1. :o)

    на теб може да ти трябва и пералня машина на бюрото, обаче света не следва твоите нужди 😉

  2. Sitalk

    Това,че ти си с такъв незначи,че това е “нормалния размер за света”.На мен телевизор на бюрото не ми трябва.Набий си го в главата,че има различни размери за различни нужди.

  3. :o)

    17″ и 19″ са остарели размери за монитори…съществуват в главите само на разни Sitalk-Овци.
    Нормалните размери за света в момента са 21,5″, 23″, 24″.
    Колкото до цените – хората си имат професионална гама монитори, не се бутат в ниския клас.

  4. Re:Sitalk

    Не се притеснявай за цената…
    ще се нормализира..под въздействие на обстоятелствата..

  5. Sitalk

    Нямат 17″-19″ монитор който да не е TN.При това на двойна цена.Администратора да изтрие статията.Чу ли?

Коментар