Драстична промяна в популярната игра LINEAGE II

Голяма промяна носи новата игра Lineage II Gracia The 2nd Throne и това е системата за вдигане на нивото на героите, което е значително улеснено.

Обикновеният нов герой, който едва започва приключението си в огромния Lineage свят, може лесно да вдигне нива само за няколко минути. Изтощителното чакане за достигане на достатъчно високо ниво, което може да продължи месеци наред, вече е история.
С новия експанжън играчите ще могат много по-бързо да сменят класа на героя си, така че създаването на селекция от специализирани герои е много по-реално. Изграждането на персонажите сега е и по-забавно и лесно.
Тази драстична промяна влияе на няколко други фактора. Сега играчите могат да печелят много повече като правят същото, което винаги са правили. Добавени са и нови повтарящи се куестове в селището на всяка раса, за да подпомогнат още повече геймърите.
Lineage II Gracia The 2nd Throne е снабдена и с нова Vitality система. На първо място, играчите трупат Vitality точки (VP) за това, че не са включени в играта. VP се увеличава и ако играчът стои в мирната зона, при raid (масово нападение) или при чудовищата-босове (има възможност процент от спечелените raid точки да се обърнат във VP).
И новите герои, както и добре познатите персонажи, съществували преди обновяването, започват с максимум Vitality точки. А какво може да се направи с тях? Играчът изразходва VP, когато убива обикновени същества и трупа опит. Но в същото време точките се запазват, когато се сражавате срещу същества от мисии, когато не трупате опит при убиването на същество или когато се биете срещу бос.
Когато нивото на VP е високо, бонусът за опит и точки „умение” са много повишени, в зависимост от това колко VP има играчът в момента. Например, ако сте достигнали максималния брой VP (Vitality Level 4), вашият бонус ще бъде 300% от нормалния опит и точки „умение”. Ако имате няколко хиляди VP (Vitality Level 1), бонусът е 150%.
Тъй като спечелването на Vitality точки е лесно, играчите ще имат постоянен бонус и общият брой точки опит може да бъде огромен.
За да подпомогнат увеличаването на нивото на героите още повече, бъфовете, достъпни за играчите от ниските начални нива, сега могат да бъдат използвани до 62 ниво, като са прибавени и няколко нови. Бъфове като Haste и Vampiric Rage значително ще спомагат преодоляването на различните същества и куестове.

Коментар