MFP bizhub C368 и bizhub 287 на Konica Minolta получиха престижна награда

„Получаването на зимните награди на BLI за два от най-новите ни продукти показва, че сме на прав път", каза Драгомир Милушев, търговски директор на Коника Минолта България

„Получаването на зимните награди на BLI за два от най-новите ни продукти показва, че сме на прав път”, каза Драгомир Милушев, търговски директор на Коника Минолта България

Buyers Laboratory LLC (BLI), независим доставчик на аналитична информация,  отличи Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) с наградата BLI Winter Pick за 2016 г.  за мултифункционалния А3 принтер (MFP) bizhub C368 и за bizhub 287.

Мултифункционалните устройства (MFP) се характеризират с разнообразни функции и стабилност и бяха отличени за своята продуктивност, лесни за адаптация драйвери и възможност за печат през мобилни устройства. В качеството си на независима компания, оценяваща оборудване и приложения за офис документация, BLI дава два пъти в годината своите награди Pick Awards за изключителни продукти и решения.

Като една от водещите компании в сферата на мултифункционалния печат, Konica Minolta доказа своето предимство с bizhub C368 (А3 цветно устройство със скорост 31 до 40 страници в минута) и устройството за А3 монохромен печат bizhub 287, с възможност за печат на 21 до 30 страници в минута. „Непрекъснато се стремим да подобряваме продуктите си и да предлагаме най-съвременните технологии“, каза Драгомир Милушев, търговски директор на Коника Минолта България. „Получаването на зимните награди на BLI за два от най-новите ни продукти показва, че сме на прав път. С безпроблемна и бърза интеграция на устройствата, повишена продуктивност и намаляване на разходите, ние предлагаме това, което клиентите ни търсят. Очакваме, че тези мултифункционални устройства ще предизвикат интереса и на българските потребители.”

bizhub C368 и bizhub 287 се отличават с разнообрани функции и стабилност

Според BLI, многофункционалните периферни устройства подпомагат всекидневната работа на потребителите: „Konica Minolta bizhub C368 и bizhub 287 позволяват на потребителите да работят по желания от тях начин с лесни за адаптация драйвери и избор от три различни интерфейса на контролния панел, съобразени с предпочитанията на потребителя”, каза анализаторът на BLI Джордж Миколай. BLI подчертават, че: „Контролните панели могат също така да бъдат персонализирани, за да могат потребителите да имат лесен достъп до най-често използваните от тях инструменти и работни процеси. В допълнение, потребителите могат да печатат и през своите мобилни устройства”, обясни Джордж Миколай. bizhub C368 и bizhub 287 са лесни за работа и с лекота могат да поемат натоварването, характерно за всяка динамична офис среда.

С наградите Pick Awards, BLI отличава два пъти в годината (през лятото и зимата) хардуерни и софтуерни продукти с най-забележителните характеристики. Определените като претенденти за Pick награди са тези продукти, които са издържали уникалния тест за издръжливост на BLI. Те получават отличието „Препоръчан” или „Силно препоръчан”, както и сертификат за надеждност на BLI и са най-добрите сред всички конкуренти в сегмента си. Вече над 50 години, потребители и ИТ директори се доверяват на наградите на BLI Pick за насоки при избора на покупки.