М-Тел добави безплатни застраховки на имущество

Безплатна застраховка „Домашно имущество” предложи М-Тел на своите клиенти. Услугата покрива щети от евентуални бедствия, които е възможно да възникнат по време на летния сезон.
В продължение на един месец новите клиенти на пакетите M-Tel COMFORT 200 или M-Tel COMFORT 500 ще могат да се възползват от безплатното предложение, като осигурят жилището си и движимото имущество в него срещу пожар и природни бедствия – буря, ураган, градушка или наводнение, уточниха от оператора.
Със застраховка „Домашно имущество” клиентите на М-Тел ще могат да възстановят щетите в дома си и в случай на авария, експлозия на съд под налягане, злоумишлени действия на трети лица, удар от пътно превозно средство и др.
Освен безплатната имуществена застраховка, клиентите, абонирали се за M-Tel COMFORT 500, ще ползват безплатно и 1000 минути на месец за гласови и видео разговори към 12 номера от групата „Семейство и приятели”.
В случай че изборът за тарифен план падне върху M-Tel COMFORT 200, безплатните разговори към петима приятели ще възлизат на 400 минути месечно. Удвоените безплатни минути са валидни през първата половина от договора.

Коментар