Оптимално управление на документите с новото мултифункционално устройство на Xerox

22/08/2006 – New Moment PR Agency
Оптимално управление на документите с новото мултифункционално устройство на Xerox
Xerox представя на пазара новата си мултифункционална машина WorkCentre 4118, скоято предоставя на потребителите ефективен начин за управление на документите в офиса чрез обединяване на всички устройства в едно. Дигиталното устройство се предлага в две модификации – WorkCentre 4118P, с възможности за висококачествено копиране и печат и WorkCentre 4118X,с още две допълнителни функции – факс и цветно сканиране.
И двете конфигурации осигуряват допълнителни възможности на копиране, като опцията ID Card Copy, която позволява копирането на документи, изискващи двустранно преснемане и отпечатването им само върху едната страна на листа, напр. лични идентификационни документи, шофьорска книжка и др. Технологията ID Card Copy е изключително полезна за работата на медицински и здравни заведения, които се стремят да оптимизират процеса на съставяне на картоните на пациентите и да намалят количеството изразходвана хартия.
С WorkCentre 4118 Xerox продължава да обогатява предлагането в този клас.  Малкият бизнес изисква високо качество на документите в лесна за използване и компактна машина. Ние се стремим да задоволим тези изисквания като разширяваме възможностите на нашите дигитални копирни машини, принтери и мултифункционални устройства. WorkCentre 4118 материализира идеята ни да предоставим на клиентите си допълнителна ефективност за техния бизнес на много добра цена– споделя Даниела Дойчинова, Продуктов маркетинг мениджър за Xerox България и Балканите.
WorkCentre 4118 копира и принтира до 18 страници в минута, сканира при резолюция до 4800 dpiи разполага със софтуер за управление на документи Nuances Paper Port SE 10.0, който позволява веднага да се видят и организират сканираните документи, включително и в следните формати: PDF, TIFF или MS Office файлове. Времето за отпечатване на първата страница е 10 сек., при месечен обем до 20 000 страници. Предимства в принтиращите функции са двустранния печат, икономичен режим на тонера и N-up принтиране, което позволява да се отпечатват по няколко страници на един лист А4. Освен това мултифункционалното устройство WorkCentre 4118 работи с технологията ABBYY Fine Reader 7.0 Professional, която конвертира документи от хартиен в електронен формат, като по този начин улеснява превръщането на голям обем документация (писма, договори, таблици) в лесни за обработване и съхранение електронни документи.
WorkCentre 4118 е лесна за използване. Големият дисплей с менюто за работа улеснява избора на желаната операция – принтиране, копиране, сканиране или изпращане на факс.
Капацитетът на тонера е 8,000 страници, а вместимостта на таватаза хартия е 550 листа. Всичко това оптимизира работата с машината и намалява времето и усилията за нейното поддържане. WorkCentre 4118 позволява внедряване на подобрения на по-късен етап като опция за втора тава за хартия с вместимост от 550 листа и вътрешна мрежова карта.
Мултифункционалното устройство WorkCentre 4118 отговаря на изискванията на  международния стандарт ENERGY STAR® на U.S. Environmental Protection Agency и е част от програмата за рециклиране на консумативи Xeroxs Green World.
WorkCentre 4118P вече е на пазара и може да се закупи в България на цена от 1024 лв. без ДДС, а WorkCentre 4118X на цена от 1244 лв. без ДДС.

Коментар