Перси обяви партньорство с Tiger Technology

Софтуерният продукт Project Store PRO дава възможност за просто и ефективно организиране на работните задачи в проекти

Софтуерният продукт Project Store PRO дава възможност за просто и ефективно организиране на работните задачи в проекти

Две успешни български компании започват партньорство в областта на решенията за споделено използване на данни. Производителят на сървъри и работни станции Перси ще си сътрудничи с Tiger Technology, която разработва решения за постпродукционни студия и телевизии.

С новото партньорство Перси се превръща в доставчик на цялостни решения за споделена работа с големи обеми от данни, разположени в SAN, и в частност за обработка на мултимедия.

Решенията включват сървъри и работни станции Persy Stinger и софтуерни продукти TigerStore и Project Store PRO на Tiger Technology. Те преобразуват клиентските системи за съхранение в интелигентни многопотребителски системи за обслужване на работни процеси и осигуряване на блоков достъп по Ethernet и Fibre Channel интерфейси.

„Перси има традиционно силни продажби сред компаниите, занимаващи се с обработка на видео, и сега можем да им предоставим не само хардуер, но едно много успешно цялостно решение на световно ниво“, каза Мартин Филев, технически директор в „Перси“ ООД.

Решенията на Tiger Technology използват технологии за автоматична репликация или преместване на данните при запълване на основните дискови масиви, които увеличават производителностга и позволяват оптимално използване на свободния дисков ресурс.

Особено интересен е модулът Smart Pooling за софтуерно дефиниране на дискови масиви в рамките на няколко секунди, само с кликване на един бутон – без нужда от преформатиране и спиране на работата. Това е „безценна възможност за винаги натоварените видео студиа и телевизиите“, коментира Никола Апостолов, търговски директор за Централна и Източна Европа в Tiger Technology.

Софтуерния продукт Project Store PRO пък дава възможност за просто и ефективно организиране на работните задачи в проекти. Всеки проект се появява като локално дисково устройство на работната станция на потребителя. Правата за достъп са част от атрибутите на всеки проект, като така автоматично се осигурява споделяне само с нужните хора от екипа.

Освен чисто софтуерните решения на Tiger Technology, Перси ще предлага и интегрирани системи Tiger Box и Tiger Serve, които включват и хардуер, уточниха от компанията.

Коментар