Offline Explorer – показва уеб съдържание офлайн

Offline Explorer позволява сваляне и разглеждане на уеб сайтове в режим офлайн

Offline Explorer позволява сваляне и разглеждане на уеб сайтове в режим офлайн

Offline Explorer е софтуер, проектиран с идеята за сваляне на съдържанието на уеб сайтове за последващо офлайн разглеждане, като поддържа филтриране на някои типове файлове.

При създаване на профил на проекта, потребителят задава валиден URL адрес, добавя име на проекта и брой на страниците за даунлоуд. Приложението сваля всички файлове, свързани с началната страница, или игнорира файлови типове като снимки, аудио, видео и архиви.

Можете също така да накарате програмата да сваля съдържанието само от посочения URL, от сървър или от всяко друго място, да започне зареждането незабавно, да генерира карта на сайта или пък да свали уеб проекта по-късно.

Налични са още настройки на конфигурацията за напреднали. Предвидена е опция за планиране на проектите, функция „Sequencer” за сваляне на проектите един по един и редица други възможности, вкл. промяна на външния вид на приложението.

Offline Explorer генерира статистика за броя свалени файлове и използваното дисково пространство, поддържа експорт на файловете на диск или компресиране на информацията за ZIP архив.

В допълнение, разработчикът предлага професионална версия на програмата с по-напреднали характеристики, вкл. осветяване на синтаксиса за HTML, CSS и JavaScript файлове, опции за даунлоуд на потоци за RTSP, PNM и MMS, поддръжка на множество прокси сървъри и др.

Даунлоуд: Offline Explorer

Коментар