Windows 10 добавя SMS функция за РС

Microsoft се стреми да унифицира използването на Windows 10 на различни платформи - поредна стъпка към това е функцията Messaging Everywhere

Microsoft се стреми да унифицира използването на Windows 10 на различни платформи – поредна стъпка към това е функцията Messaging Everywhere

Персоналните компютри под Windows 10 ще получат възможност да изпращат и приемат SMS съобщения. Новата функция вече е вградена във версия Windows 10 Mobile Insider Preview.

Наречена Messaging Everywhere, функцията ще позволи боравене с SMS-и чрез персонален компютър под Windows 10. Изискват се също съвместимо мобилно устройство, например Lumia 650 или 950, и активиране на функцията в акаунт на Microsoft.

След включване на функцията, съобщенията на всички избрани от потребителя Windows 10 устройства се синхронизират и става възможно използването на SMS-и не само на смартфона.

Същевременно, Microsoft се отказва от интеграцията на Skype в системата за обмен на съобщения в Windows 10 в полза на новата версия на приложението Skype Universal Windows Platform (UWP), която е включена в Windows 10 Desktop Insider Preview и добавя възможности за групова работа, вкл. видеоконференции.

Коментари по темата: „Windows 10 добавя SMS функция за РС”

добавете коментар...

  1. boian

    iskam da go imam

  2. harry

    dreme mi na patoka:-))))))))))))

  3. Павел

    Ала бала…

Коментар