Konica Minolta е новият официален партньор на Formula BMW Europe

Konica Minolta разширява ангажираноста си в моторните спортове и стана Официален партньор на Formula BMW Europe. Състезанията стартираха в Хокенхайм, Германия. Брандирането с фирмено лого ще се извърши както върху колите, така и на екипите на пилотите.
Спонсорството на Konica Minolta Formula BMW Europe започна от 7 и 8 старт на успешното състезание на младежи с общо 29 шофьора, над 15 години, от 16 нации. Събитието се проведе на 18 – 20 Юли 2008, в Хокенхайм, Германия. Ролята на основният доставчик на цветни и черно-бели многофункционални устройства, производствени машини и софтуерни решения, е да подкрепи младите шофоьори в началото на тяхната кариера.
“С радост приветстваме Konica Minolta като новия партньор на Formula BMW Europe. Konica Minolta и Formula BMW Europe са идеалната комбинация: играч с принципи в сферата на бизнеса и водещи серии за младежи в професионалните моторни спортове”, каза Марио Тайсен, Директор BMW Motorsport.
Като Официален партньор на състезателните серии, Konica Minolta вече може да осигури интересна информация „зад кулисите” на състезанието и да бъде част от програмата Formula BMW Guest Experience. По време на събития основните партньори и специални посетители, тази програма осигурява достъп не само до мястото за почивка на членовете, но и до мястото за подготовка на състезателите. Така се дава възможността за среща на пилотите и екипите от Formula BMW Europe и изграждане на впечатление за организацията на състезания от пресонала на BMW Motorsport.
Карлос Барт, Мениджър Корпоративни комуникации в Konica Minolta Business Solutions Europe, е в очакване на бъдещото коопериране: “Две невероятни марки като Konica Minolta и BMW вярват в предлагането на висококачествени продукти и изпълнение. Formula BMW Europe означава скорост, издържливост, доверие и надеждност – същите устои, положени в основата на производството на продукти Konica Minolta и на които винаги може да се разчита.”

Коментар