Globul 3G видеопортал с промоция за нови абонати

Всички нови абонати на GLOBUL 3G Видеопортал през август ще получат първия си абонамент на промоционалната цена от 1 лв. Абонаментът позволява достъп до всички услуги в GLOBUL 3G Видеопортал за период от 30 календарни дни или 500 видеоминути, както и 30 минути за видео-разговори в услугата Видео дейтинг.
Така само с едно видеообаждане от своя 3G мобилен телефон до кратък номер 159 те могат да гледат телевизия на живо, да се осведомят за трафика в центъра на столицата и условията в летните и зимните курорти чрез камерите на живо, да намерят нови приятели с уникалната услуга Видео дейтинг или да се забавляват с Музикалната и Еротичната зона, забавните клипове и видеоигрите, които порталът предлага.
След изчерпването на включените минути или при изтичане на 30-дневният период, абонаментът за GLOBUL 3G Видеопортал се подновява автоматично. Месечният абонамент за GLOBUL 3G Видеопортал е на стойност 4,99 лв. и включва 500 минути в портала и 30 минути за видео-разговор във Видео дейтинг за период от 30 дни. Дневният абонамент е на стойност 2,40 лв. и дава 500 минути достъп до GLOBUL 3G Видеопортал за период от 24 часа. Потребителите могат лесно и удобно да управляват своите абонаменти от менюто Абонаменти.
GLOBUL 3G Видеопортал е достъпен за всички клиенти на GLOBUL – абонати на договор и потребители на предплатената услуга b-connect, чрез безплатно видео-обаждане до кратък номер 159. Не са необходими никакви предварителни настройки – достатъчно е потребителите да имат 3G телефони и да се намират в покритието на 3G мрежата на GLOBUL.

Коментар