Специалисти запознаха студентите с най-новите тенденции в IT сектора

В поредния безплатен семинар, който ERP Academy организира с образователна цел, участие взеха изявени специалисти от бългалрски софтурни компании

В поредния безплатен семинар, който ERP Academy организира с образователна цел, участие взеха изявени специалисти от български компании

Лектори от водещи компании от IT сектора посетиха ПУ “Паисий Хилендарски”, където разказаха на студентите за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании.

Информационните технологии са един от основните двигатели за иновациите, особено при малки и средни предприятия, които много често са в по-динамична и конкурентна среда. Такъв тип технологии дават много по-лесен достъп до нови пазари и по-голяма гъвкавост, което води и до много по-сериозен интерес към решения от типа на ERP, BI и CRM.

В поредния безплатен семинар, който ERP Academy организира с образователна цел, участие взеха Димитър Димитров – специалист по ERP системи и търговски директор на ERP.BG, Бояна Иванова Ликоманова-Димова от Balkan Services, която разказа за BI технологиите и приложенията, както и специалиста по CRM – Aнастас Шопов от Тeam Vision Bulgaria

Коментари по темата: „Специалисти запознаха студентите с най-новите тенденции в IT сектора”

добавете коментар...

  1. Фофу

    Марко, не знаех, че в Карлуково сте отбрани дето виждате бъдещето в кристални топки. ” … да виждаш и осмисляш фактите и реалността … “, ходи си казвай речите срещу огледалото и ако искаш си вярвай и остави хората да си решават сами.

  2. Марко

    Фофу ти самият мрънкаш като червена изперка баба – тролка.
    Нещо са ти объркали лекарствата от психиатрията та продължаваш да пишеш глупости.

    Това трябва да си луд или дебил, за да не виждаш и осмисляш фактите и реалността. Никак не е розово положението на ИТ и като цяло ИКТ сектора в България.

    Въобще вече НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ за всякакво ниво компютърни специалисти да работят тук в България.
    **************, че вече няма да има никаква причина изобщо младите хора да избират професионално направление ИТ и компютри.

  3. Фофу

    Ей, няма отърване от тия мрънкалници философя, форумни тролове и пр. И разбира се важното е да покажем колко високо сме – ние не се радваме първосигнално, ние обмисляме от висотите на нашата мъдрост, в три измерения и пр.

    Хайде оставете хората дето са малко по-нисши от вас да си изкарват парите както могат, но най-важното ЧЕСТНО пък вие си направете форум на всестранно развитите свръх човеци или както искате го наречете не ме интересува.

    Благодарение на “комерсиални продукта около които се върти бизнеса на тиранозавърски компании” хиляди хора в България вече имат възможност да си изкарват честно добри пари, да си изхранват семействата и да си изпратят децата да учат. За повечето от тези хора това е предостатъчно. За който реши, че е по възвисен ще се присламчи в клуба ви.

    Ако няма работа ще мрънкате, като има, пак ще изкопате причини да мрънкате.

  4. Младши ИТ специалист

    Много агресия в тези частни академии!?
    Много подценяват младите специалисти и ги правят като коне с канаци. Показват само 3-4 комерсиални продукта около които се върти бизнеса на тиранозавърски компанни как се ползуват продуктите и това е.

Коментар