Американската Lancope избра партньор в България

Компанията eFellows започна партньорство с американския разработчик на решения за мрежов анализ и оптимизация Lancope, със статут на единствен представител за България и региона, съобщиха от системния интегратор.
Lancope, базирана в Атланта, е лидер в решенията за анализ на поведението на мрежата (Network Behavior Analysis – NBA). Най-популярният продукт на компанията – Stealth Watch – работи в стотици мрежи по света, сред които такива на финансови организации, здравни и образователни институции, производствени предприятия, правителствени и военни организации.
Stealth Watch оптимизира производителността на мрежите, намалява прекъсваемостта на услугите и защитава корпоративните мрежи от различни видове заплахи. Решението има висок коефициент на възвръщаемост на вложените в него средства (ROI), тъй като спестява време и разходи, намалявайки ресурсите, необходими за развитие на мрежата и на дейностите по сигурността.
Чрез партньорството с Lancope системният интегратор eFellows ще затвори кръга при изграждане на цялостни корпоративни решения.

Коментар