Загадъчният телефон на Джеймс Бонд е разкрит

Телефонът на Джеймс Бонд от дългоочаквания филм “Спектър на утехата” (Quantum of Solace) беше разкрит от Sony Ericsson. Лимитираната серия C902 Cyber-shot идва в титаново сребърно и ще потопи потребителите в света на тайния агент чрез интерактивното 007 съдържание и шпионска игра.

Sony Ericsson обяви ексклузивното партньорство с EON Productions и Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures за 22-то поред приключение на Джеймс Бонд. Хендестът, който актьорът Даниел Крейг използва в новия филм, ще бъде пуснат на пазара през ноември за ограничен период от време. Пакетът ще включва карта памет, заредена с голям обем 007 съдържание.
Потребителите ще имат възможност да разберат какво точно се изисква, за да бъдеш таен агент, с първото ниво на инсталираната в телефона ексклузивна шпионска игра. Освен това на апарата и картата памет ще бъдат качени пълноцветният трейлър на филма, интервюта зад кадър със звездите и ексклузивно съдържание от рода на тапети и екрани.
Джеймс Бонд използва C902 Cyber-shot по време на целия филм, за да заснема доказателства и да си помага в мисията. 5-мегапикселовата камера с уникално плъзгащо се капаче на обектива, осветените тъч-икони, предоставящи бърз и лесен достъп до функциите на камерата, светкавицата, функциите „разпознаване на лица” и „автофокус” дават възможност на Джеймс Бонд да изпраща снимки с висока резолюция до MI6 за бърза идентификация на неговите врагове.
Телефонът предлага също и технология BestPic, която позволява заснемане на 9 поредни кадъра на движещ се обект и впоследствие запаметяването на най-добрия от тях, качване на снимки на блог сайтове, както и PictBridge за директно принтиране, без необходимост от компютър или лаптоп.

Коментар