Олимпийските игри на живо във Vodafone live!

Всички състезания от олимпиадата в реално време ще могат да гледат потребителите на М-Тел чрез видео портала Vodafone live!, съобщиха от оператора. Абонаментите за различните категории, посветени на игрите в Китай, варират между 1.80 лв. и 2.99 лв. 
М-Тел разработи специална секция в своя мултимедиен портал, посветена на олимпиадата. В нея са обособени няколко категории.
„Гледай на живо” позволява на спортните фенове да проследят в реално време всичко, което се случва на олимпийския стадион. Единствено им е необходим 3G телефон. 2.99 лв. е абонаментната такса за категорията за периода на цялата Олимпиада.
Категория „Видео дневник” пък предлага обзори на всеки състезателен ден, в това число интервюта на състезатели и треньори. Така например, ако нашият шампион по плувен маратон Петър Стойчев постигне поредната си бляскава победа или даде ексклузивно интервю, което зрителите са пропуснали по телевизията, те ще могат да го проследят във Vodafone live!. Абонаментът за тази категория ще струва 1.80 лв. „Видео дневник” ще напомня за Олимпиадата и след нейното закриване на 25 август, като ще остане активна до края на месеца.
„Новини” е категорията, в която потребителите ще намират информация за последните новини от Летните олимпийски игри. Друга възможност да получават актуална информация за случващото се е чрез абонамент за MMS новини, който възлиза на 2.40 лв.
В „Български спортисти” потребителите на Vodafone live! ще могат да проследяват всеки етап от дисциплините с българско участие. Абонаментът за всички видео записи в тази категория ще бъде 1.80 лв., като тя също ще бъде активна до 31 август.
За истинските маниаци е предвидена специална „Фен зона” във Vodafone live! В нея са включени национални химни, множество спортни игри, разнообразни спортни теми, както и спортни картинки и анимации.

Коментар