Xiaomi шокира пазара с бюджетен Redmi 3s

Redmi 3S разчита на 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430 и е оборудван с батерия 4100 мАч

Redmi 3S стъпъва на 8-ядрен процесор Snapdragon 430, има батерия 4100 мАч и работи в LTE мрежи

Китайският производител Xiaomi обяви смартфон за 106 долара с невероятни за устройство от този ценови клас характеристики.

Redmi 3S разчита на 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430 и е оборудван с батерия 4100 мАч. И не само това, бюджетният смартфон е изпълнен в метален корпус.

Екранът с диагонал 5 инча поддържа HD резолюция 1280×720 пиксела. Redmi 3S е съвместим с мрежи от четвърто поколение LTE и има два слота за сим карти, на единия от които може да се инсталира microSD карта памет.

Основната камера на Redmi 3S има резолюция 13 мегапиксела (MP), предната камера за селфи е от клас 5MP. За разлика от своя предшественик Redmi 3, новият модел включва датчик за пръстови отпечатъци.

Xiaomi Redmi 3S ще се продава в няколко цветови варианта, с различен обем на паметта – едната конфигурация има 2GB RAM и 16GB постоянна флаш памет, а другата включва 3GB RAM и 32GB флаш.

Първият вариант струва около 106 долара независимо от цвета, а вторият е оценен на 136 долара. Към момента смартфонът е достъпен само в Китай и все още не е известно кога ще започнат продажбите на модела на външните пазари.

Коментари по темата: „Xiaomi шокира пазара с бюджетен Redmi 3s”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Купувайте си самсунг и епъл за 1500 лева тъпаци 🙂
    За 250 лева си взех едно китайско леново с характеристики като тоя описан в статията, само дето е full hd – работи перфектно и най-хубавото е, че не ми дреме какво ще стане с него и ако след година излезе нещо по-яко хич няма да се колебая да го метна нанякъде

  2. Anonymous

    Време е да си сменям телефона. Минаха 3 месеца откакто купих предния. Някой с епъл да си го позволи това?

  3. Жоро

    браво! направо се замислям дали да не сменя MI4-ката 🙂
    xiomi rulezZz 🙂

  4. :)

    Сезам,
    благодаря ти за безсмисления коментар. И че си се загрижил печалбата на горките китайчета /те явно не могат да мислят, за разлика от твоя титаничен разум/. И те е грижа за безнравственото и лицемерно copy/paste от същите тези китайчета на Уникалния и Неповторим дизайн – Заобленият Правоъгълник. Просто не знам къде спят още патентните другари/тролове/, че не са бутнали в дранголника всички не I.shit производители.

  5. Шазам

    Много трудно биха били на печалба от такъв телефон. Иначе поредна андроид реплика на iPhone дизайн, което се продава на изток.

  6. Anonymous

    Доста силно за 106 долара….

Коментар