Open Academy ще обучава по ИТ и програмиране безплатно

Курсистите в Open Academy ще получат теоритична и практическа подготовка от опитни специалисти в сферата на технологиите

Курсистите в Open Academy ще получат теоритична и практическа подготовка от опитни специалисти в сферата на технологиите

Стартира новa инциатива Open Academy за безплатно обучение в ИТ сферата. Курсовете са отворени за всички, които търсят професионално развитие, съобщиха организаторите от Оntarget.bg.

По време на обучението курсистите ще получат теоритична и практическа подготовка от опитни специалисти в сферата на технологиите. Безплатната академия Open Academy е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти, които искат да се занимават с програмиране, както и за кандидати от всички градове в България.

Формата на обучение е дневна, вечерна или онлайн. Предвидени са няколко направления: Android Application Development & Programming, SQL (Structured Query Language) Developer for Oracle, MS SQL and MySQL, QA Software Testing Specialist и Information Systems Specialist.

Успешно завършилите Open Academy ще получат удостоверение от НАПОО (Агенция към Министерство на образованието) и ще могат да кандидатстват за работа като програмист или ИТ специалист.

Коментари по темата: „Open Academy ще обучава по ИТ и програмиране безплатно”

добавете коментар...

  1. EE

    В програмата за Java попаднах на следната тема: Applets: Executing an Applet in a Web Browser !!! Това трябва със закон да се забрани!
    хахаххааххх тези НОРМАЛНИ ЛИ СА или живеят в 1995.

Коментар