Мултифункционал на Xerox търси по-лесно документи

Цветно високоскоростно устройство за печат и управление на документи лансира компанията Xerox. Новият А3 модел WorkCentre 7346 е проектиран за средни и големи работни групи, уточниха от производителя.
Сред отличителните характеристики на машината са възможностите за търсене и копиране на текстова информация, както и по-лесното управление на сканирани документи. Това става възможно благодарение на т. нар. Searchable PDF файлове, които се състоят от два слоя – сканирано изображение и разпознаваем текст.
Новото устройство надгражда популярната серия WorkCentre 7328/7335/7345 и предоставя най-високата, според Xerox, скорост на печат в тази продуктова линия: до 40 страници в минута при цветен печат и 45 страници – при чернобял. Времето за излизане на първата страница при печат с висока резолюция е 4,8 секунди в чернобял режим и 6,7 секунди – в цветен.
WorkCentre 7346 предлага цветен и монохромен печат, копиране, сканиране и факс. 1,5 GB RAM памет, заедно с 40 GB вътрешен хард диск позволяват на машината да изпълнява бързо тежки задачи особено, когато работи в мултиоперационен режим.
"Компаниите днес се нуждаят не само от печатащи устройства, а от далеч по-комплексни решения за управление на документите, които включват пълен набор мрежови функции и предлагат качествен монохромен и цветен печат, съчетан с широки възможности за обработка на сканирани документи", маркира пазарните нужди Силвия Куманова, мениджър партньорска мрежа в Xerox България.
Xerox WorkCentre 7346 позволява на потребителите да съхраняват принт задачите си и да ги избират за печат от чувствителния на допир екран на устройството. Уеб интерфейс осигурява  преглед, изтриване и повторно отпечатване на запаметени задачи от разстояние.
Системата поддържа формата XML Paper Specification (XPS), разработен от Microsoft, което я прави съвместима с Windows Vista OS.
Цената на новата машина WorkCentre 7346 не беше обявена от Xerox.

Коментар