Излиза нова серия на №1 симулация с подводница

Излиза нова “серия” от легендарна симулация с подводница
На изложение в Лайпциг Ubisoft показа за първи път Silent Hunter 4
24/08/2006
Най-новата част на легендарна игра от тип симулация с подводница бе представена вчера на откриването на гейм изложение в Лайпциг. “Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific” ще излезе на пазара за PC през пролетта на 2007 г, съобщи издателят Ubisoft.
Разработена от студиото на компанията в Румъния, Silent Hunter 4 отвежда геймъра в дълбините на Тихия океан и той се превъплъщава в образа на капитан на американска подводница. Играчите са въвлечени в една наситена с напрежение и с неочаквани ситуации и обрати атмосфера – ефект, който се допълва и от внушителните графики и звук в играта.
„Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific продължава досегашната традиция на поредицата като включва в себе си изумителни графики, автентичност и увлекателен геймплей”, казват от Ubisoft.
Четвъртата част на играта е приключение в стил холивудски бестселър, с нов начин за формиране на екипажа. Идеята е да се стимулира постоянния стремеж на играча към повишение в чин и трупане на опит, което му дава възможност да сформира най-добрия военноморски отряд, плаващ във водите на Тихия океан.
Играта предлага нов, завладяващ он-лайн режим. Геймърите могат да се обединят  срещу своите приятели в един от двата налични геймплей режима – “cooperative” или “adversarial”. В зависимост от това дали се играе в LAN мрежа или директно в Интернет, групата може да наброява осем и съответно четирима човека.

по темата: „Излиза нова серия на №1 симулация с подводница”

добавете коментар...

  1. TechNews.bg

    ахьььь

Коментар