Французи предлагат достъпна сензорна маса за дома

La Table с цена от 5000 долара работи под управление на Windows 10 и може да се ползва за различни цели в домовете

La Table с цена от 5000 долара работи под управление на Windows 10 и може да се ползва за различни цели в домовете

Малко известната френска компания Kineti Technologies създаде аналог на сензорната маса Microsoft Surface Table. Нейният продукт обаче е близо два пъти по-евтин от този на гиганта от Редмънд.

La Table с цена от 5000 долара работи под управление на Windows 10. Потребителят взаимодейства със системата чрез голям сензорен екран – с диагонал 42 инча и резолюция Full HD 1920х1080 пиксела.

Масата разчита на мощта на процесор Intel Core i5, допълнен от 8GB оперативна памет и SSD с капацитет 120GB. Предвидени са още безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и портове USB 3.0.

Kineti La Table е предназначена за домашна употреба, ако се съди по видеото на сайта на компанията. Потребителите могат да прехвърлят на масата снимки и видео от смартфони и таблети, както и да управляват битовата техника и системите на умния дом.

Конструкцията позволява завъртане на масата така, че да е удобна за гледане на видео от дивана. Компютърът е монтиран в алуминиев корпус с дървена поставка. Закалено стъкло предпазва сензорния екран от повреди в случай на разливане на течности.

Коментари по темата: „Французи предлагат достъпна сензорна маса за дома”

добавете коментар...

  1. 13564

    голям кейиф за хлапета

  2. tziko

    – Къде ми остана иконата за фейсбука?
    – Ей там между пепелника и салатата!

  3. ИМЕ *

    тази маса не струва повече от $1000

Коментар