KOPLAYER – изпълнява Android приложения на РС-то

Интерфейсът на KOPLAYER е като този на широко разпространените Android смартфони

Интерфейсът на KOPLAYER е като този на широко разпространените Android смартфони

Софтуерът KOPLAYER е предназначен да изпълнява всяко Android приложение или игра на десктопа на персоналния компютър с помощта на олекотен емулатор.

След инсталиране и пускане, програмата изисква от потребителя да се логне със своя Google акаунт и парола, за да получи пълен достъп до всички Android приложения, вкл. от каталога Play Store.

Интерфейсът на KOPLAYER е като този на широко разпространените смартфони, с типичния Android десктоп и бутони Back, Home и Recents. Единственото допълнение е малкият тулбар от лявата страна на главния прозорец.

Тулбурът предлага бърз достъп до набор от полезни настройки – за клавиатурата и геймърския контролер, за снемане на екранни снимки, автоматично завъртане на екрана, видео обаждания и сила на звука.

От средата на KOPLAYER можете да сърфирате в интернет, да инсталирате приложения и игри, налични в Play Store. Емулаторът позволява на практика контрол на всичко директно с мишката, така както имате достъп до всичко чрез сензорния интерфейс на смартфона.

Благодарение на напредналата технология на емулация, KOPLAYER осигурява по-гладко изпълнение на приложенията, отколкото много Android смартфони. Нещо повече, емулаторът има малък обем и работи без да консумира сериозни системни ресурси.

Даунлоуд: KOPLAYER

Коментар